Welzijnspraktijk Iesj

“Terug naar je essentie met Sensi.”

Wie ben ik?

 

Van jongs af aan trok ik me het welzijn van mijn medemens aan. Dit uitte zich in een carrière in de hulpverlening. Door de kaders waarbinnen ik me diende te bewegen raakte ik in contact met de cliënt zelden de kern. Een gevoel van onvrede dwong me naar mezelf en mijn systeem te kijken en mijn eigen aandeel in het geheel onder de loep te nemen. Gelukkig trof ik in mijn zoektocht naar geluk een paar waardevolle leraren die mij bewust konden maken van mijn eigen waarde en me de schoonheid van het leven konden laten zien. Mede door hun durf ik dan nu met mijn eigen kijk op de wereld naar buiten te treden, de liefde te verspreiden en andere te ondersteunen op hun pad.Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend.